Kliniek Kop & Lijf

  • Neem contact op088 505 8100
  • Ons adresNijverheidswerf 22, Bussum
  • Openingstijden8:30 uur -12:30 uur
Openingstijden8:30 uur -12:30 uur

De eigen bijdrage van 2024 bij Kliniek Kop & Lijf

Wat wordt uw eigen bijdrage in 2024 bij Kliniek Kop & Lijf? We hebben de eigen bijdrage zo duidelijk mogelijk voor u in een overzicht geplaatst. U kunt de kosten van de eigen bijdrage vinden in de volgende documenten:

BGGZ eigen bijdrage   SGGZ eigen bijdrage

De volgende verzekeraars vergoeden GGZ (geestelijke gezondheidszorg) bij Kliniek Kop & Lijf:

Aevitae-Eucare,ASR,Ik kies zelf van a.s.r., Anderzorg, CZ, Hema, Holland Zorg, IZA, IZZ, IZZ, Menzis, Nationale Nederlanden, Ohra, ONVZ, Salland, UMC Zorgverzekering, United Consumers, Univé, VGZ, VVA, Zekur en Zorgzaam.

We krijgen nu vaak de vraag van patiënten; is mijn huidige polis nu nog goed?
Om u daar een antwoord op te geven over onze overzichten zijn alle groene kolommen in de BGGZ eigen bijdrage en SGGZ eigen bijdrage betaalt u geen eigen bijdrage.

Wat is het NZa-tarief?

Het NZa tarief is het wettelijke vastgestelde tarief dat zorgverleners mogen vragen voor hun zorg. Dat is door de Nederlandse Zorgautoriteit besloten.

Zorgverzekeraars kunnen daarvan afwijken. In de kolommen budget/natura/restitutie polis % NZa tarief vindt u wat we als niet-gecontracteerde zorgverlener ontvangen.

We zijn een middelgrote, efficiënte organisatie, dus kunnen we kosteneffectief werken en nemen we genoegen met minimaal 71% van het NZa-tarief.

Voor de polissen van zorgverzekeraars die minder vergoeden moeten wij een eigen bijdrage vragen om de zorg aan de patiënten te kunnen verlenen.

Wilt u, als patiënt, volledige zekerheid en vrije keuze in de zorg die bij u past. Kies dan altijd een restitutiepolis. Meer informatie over een restitutiepolis vindt u hier: Restitutiepolis.

Zorgverzekeraars benoemen bij budget en natura polissen altijd een percentage. Dat percentage is gebaseerd op het gemiddeld gecontracteerd tarief dat altijd lager is dan het NZa-tarief. Zo zijn de vergoedingspercentages in het overzicht berekend.

Voor meer vragen over uw eigen bijdrage voor 2024 kunt u contact opnemen met de afdeling Centrale Coördinatie Zorg. U kunt een e-mail sturen naar ccz@kk-l.nl.