• phone 088-50 58 100
  • print 035-698 0363
  • mail_outline info@kk-l.nl

VOOR PATIËNTEN MET CHRONISCHE PSYCHISCHE EN LICHAMELIJKE STOORNISSEN

Kliniek Kop & Lijf is een kliniek voor revalidatie, re-integratie en psychische geneeskunde. Wij bieden gespecialiseerde GGZ aan patiënten met langdurige, meervoudige somatische én psychische stoornissen. We behandelen met succes patiënten met angststroornissen, depressies, SOLK, verslavingen, eetstoornissen en vermoeidheid.

Uniek aan het concept van Kliniek Kop & Lijf is de multidisciplinaire, integratieve aanpak. In ons multidisciplinair overleg (MDO) analyseren onze specialisten de psychische kant van de stoornissen in samenhang met de lichamelijke kant.

Kliniek Kop & Lijf biedt behandelplannen van 6 tot 12 weken met 4 tot 15 krachtige interventies per week. Tijdens het zorgpad werken de specialisten simultaan en bespreken zij regelmatig de voortgang in het MDO. De verwijzer krijgt altijd een rapportage van de intake, tussentijdse en eindevaluatie.

Kliniek Kop & Lijf bereikt hiermee goede resultaten: de patiënt krijgt vertrouwen in herstel en de problematiek vermindert of verdwijnt. Indien herstel uitblijft, werken wij aan acceptatie en beheersbaarheid van de stoornissen. Uiteindelijk doel is dat de patiënt de kwaliteit van leven verbetert en weer kan deelnemen aan de maatschappij.

Neem voor meer informatie contact met ons op, telefoon 088-5058 100.

calendar_today Afspraak maken

info@kk-l.nl

088-50 58 100

thumb_up Uw ervaring telt

Wilt u uw ervaringen met Kliniek Kop & Lijf delen? Ga dan naar Zorgkaart Nederland en waardeer onze kliniek. Hiermee helpt u ook andere patiënten bij het maken van keuzes in de gezondheidszorg.

Informatie aanvragen
KliniekKopenlijfOnsconcept

Voor wie

Bij uw patiënt is er sprake van ernstige psychische stoornissen in combinatie met lichamelijke stoornissen zoals angsten, depressies, SOLK, vermoeidheid, eetstoornissen en verslavingen. Veelal hebben eerdere therapieën niet geholpen.

Bestuurder Lauk Slabbers: “Onze multidisciplinaire, integratieve samenwerking tussen de zorgverleners is de sleutel tot meetbaar resultaat op lange termijn. Ook bij uw patiënt die een coping-strategie ontwikkeld heeft tegen solistische, serieel gegeven lichamelijke of psychische therapie.”

Lees meer
KliniekKopenLijfOnzeOrganisatie

Onze organisatie

Kliniek Kop & Lijf bestaat uit een hoofdkantoor met een aantal locaties. Dit zijn gevestigde gezondheidscentra en paramedische praktijken die uw patiënt volgens het SGGZ concept van Kliniek Kop & Lijf behandelen. De specialist is dicht bij de patiënt.

Om in aanmerking te komen voor een behandelplan volgens het concept van Kliniek Kop & Lijf is een verwijzing van een huisarts, arbo/bedrijfsarts of verzekeringsarts nodig. Voor een verwijzing gelden de volgende richtlijnen. Een verwijzing kunt u downloaden via de button " verwijsformulier downloaden" onder aan de pagina. Wij vertellen u graag meer over onze aanpak. U vindt ons op de volgende locaties.

Lees meer
KliniekKopenLijf-Waaromverwijzen

Waarom verwijzen?

Redenen om uw patiënt te verwijzen naar Kliniek Kop & Lijf

  • alle behandelingen op één locatie, dicht bij de patiënt
  • tijdcontingente, overzichteljke behandelperiode
  • vergoed vanuit de basisverzekering
  • geen wachtlijsten
  • psychiatrische, psychische en lichamelijke stoornissen simultaan en in samenhang behandeld
  • maatwerk, afgestemd op de zorgvraag van de patiënt
  • geplande intensieve samenwerking tussen de betrokken zorgverleners

Voor een verwijzing gelden de volgende richtlijnen. Een verwijzing kunt u downloaden via de button " verwijsformulier downloaden" onder aan de pagina.

© 2018 Kliniek Kop & Lijf ® All rights reserved.