Kliniek Kop & Lijf

  • Neem contact op088 505 8100
  • Ons adresNijverheidswerf 22, Bussum
  • Openingstijden8:30 uur - 20:30 uur (van 18:30 – 20:30 MSP)
Openingstijden8:30 uur - 20:30 uur (van 18:30 – 20:30 MSP)

Werken bij Kliniek Kop & Lijf

Werken bij Kliniek Kop & Lijf 

Kliniek Kop & Lijf komt graag in contact met specialisten, psychologen & artsen die onze visie over integrale zorg delen. Ben jij er ook van overtuigd dat mensen met langdurige psychische & lichamelijke stoornissen het beste behandeld kunnen worden door een multidisciplinaire aanpak? Dan ben jij bij kliniek Kop & Lijf aan het goede adres. Wij maken graag kennis met jou. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur ons dan even een bericht. Wij kijken er naar uit om ons team te vergroten met goede specialisten, psychologen & artsen.

Wij hebben de volgende vacatures beschikbaar. Een vereiste voor onze behandelaars is minimaal 3 jaar ervaring in het behandelen van patiënten (m.u.v. stageplekken):

We zoeken meerdere behandelaars die  verschillende dagdelen per week beschikbaar zijn om zich in te zetten voor onze patiënten. Ben jij degene die wij zoeken en voel jij de passie om aan de slag te gaan met integrale zorg in een hecht, goed, intelligent & breed team aan collega’s? Solliciteer direct. Wij verzoeken jouw vriendelijk om via indeed.nl te reageren op onze vacatures. Indien de vacature niet actief is op indeed kan jij altijd jouw CV en motivatiebrief sturen naar sollicitatie@kk-l.nl.